[2019-01-08] Best Trick Challenges - REDBULL_EXTREME_SPINELINE

De beste uitdagingen om je tricks te verbeteren.

08-01-2019 05:00

Ben je pas begonnen met Steep of wil je je scores verbeteren? Oefening baart kunst.

Een van onze meest ervaren spelers, Mstifye, heeft een paar uitdagingen uitgekozen waarmee je binnen no-time op expertniveau zit. Vind deze uitdagingen door de open wereld van Steep te verkennen en nieuwe dropzones te ontdekken.


Leer het klappen van de zweep kennen

Mstifye raadt ski- en snowboardfanaten de uitdaging Snowpark van Bargy in de Alpen aan. Deze vind je in de regio Ponte Percée.

Coördinaten: 4813 Z - 345 O

"Met deze uitdaging heb ik mijn jumps geperfectioneerd en leerde ik het jumpsysteem in Steep kennen. Hierna begreep ik hoe ik jumps moest voorbereiden en hoe ik ze moest uitvoeren."

De meeste uitdagingen met blauwe hulplijnen zijn een goed begin om je ski- en snowboardskills te oefenen. Hou tijdens een uitdaging R2 (RT op Xbox One/_-toets op pc) ingedrukt om te hurken en een jump voor te bereiden. Laat los wanneer je bijna op het hoogste punt van je jump bent voor maximale hoogte. De blauwe hulplijnen op schansen in uitdagingen zoals Bargy en Jumps geven duidelijk aan wat de beste plek is voor tricks. Perfect om te oefenen.


Leg de lat wat hoger

Nadat je een beetje gewend bent geraakt aan de hulplijnen is het tijd om wat je hebt geleerd in praktijk te brengen in moeilijkere uitdagingen zonder hulp of beperkingen. Gletsjerhorden in Aiguille Verte is een populaire Freerider-uitdaging in de Alpen met een lange baan, vloeiende transfers, creatieve lijnen en enorme jumps. Mstifye raadt ook Ruimtejump op de Matterhorn aan voor dappere spelers die meer willen zweven. "Dit is een van de grootste drops in de game. Tijdens deze uitdaging ben je veel in de lucht en kun je spins en indrukwekkende flips oefenen. De landing is een ander verhaal."


Pak je ski's of snowboard en probeer deze uitdagingen zelf. Deel je filmpjes met de hashtag #SteepGame als je toch bezig bent of stuur je beste plaatjes via #SteepPhotoMode.

Je vindt meer advies en tips van de Steep-communityexperts op ons officiële forum of op Reddit.

Tot op de piste!

Het team van Steep