[2019-04-30] Season 6 Header

Seizoen 6 is live – Carve the Curve en verdien een Salomon-uitrustingsset!

30-04-2019 05:00

Seizoen 6: Carve the Curve is het eerste seizoen met alle onderdelen van de nieuwe Maandelijkse Seizoensopzet. Je leest alle informatie over de veranderingen in dit aparte artikel. Speel in mei voor een exclusieve Salomon-uitrustingset! Laten we kijken welke activiteiten deze maand plaatsvinden.


WEKELIJKSE UITDAGINGEN EN SPECIALE EVENTS

We houden wekelijkse Ubisoft Club-uitdagingen, gekoppeld aan bepaalde onderdelen van de Salomon-set. Kijk iedere dinsdag op de Live-pagina van de game om te zien wat er de komende 7 dagen allemaal te doen is. Sommige onderdelen kun je alleen in een bepaalde week

verdienen.

We houden in mei ook speciale events, zoals het 1 april-event van vorige maand. We zullen meer informatie geven over deze events zodra ze live gaan, houd onze kanalen in de gaten ⚽


[2019-04-30] Season 6 Insert

TOERNOOI

Tussen 10 en 26 mei houden we een nieuw Steep World Tour-toernooi rond Ski/Snowboard-uitdagingen, waar je het maximumaantal punten moet scoren door tricks uit te voeren. Het event is, net zoals altijd, onderverdeeld in 3 fases. Via je de Live-pagina van de game kun je een event vinden zodra het live is.


KWALIFICATIE 10-13 mei

 • BELONINGEN:: toegang tot de volgende fase plus HANDSCHOENEN, BRIL, SJAAL en 2000 Steep-credits. Je ontvangt credits voor elk van de 4 kwalificatie-opdrachten die je voltooit.
  • NIEUW – In navolging van de wijzigingen in april, duurt elke kwalificatie-opdracht nu 1 dag. De moeilijkheidsgraad blijft hetzelfde als vorige maand, maar je hebt wat minder tijd om je te kwalificeren. Dit doen we om de kwalificatie wat spannender en interessanter te maken.
  • Voltooi één uitdaging om je te plaatsen voor de volgende ronde, speel ze allemaal om de maximale hoeveelheid Steep-credits te verdienen!

COMPETITIE 17-20 mei

 • BELONINGEN voor de top 100:: toegang tot de volgende fase plus JAS, BRIL en 5000 Steep-credits
  • De beste 100 spelers plaatsen zich voor de finale.
  • Je krijgt 200 pogingen om je resultaat te verbeteren en de TOP 100 te bereiken.

FINALE: 24 -26 mei

 • BELONINGEN: Salomon-SNOWBOARD voor de TOP 3 plus 50.000 Steep-credits voor de 1e plaats, 25.000 voor de 2e plaats en 12.500 voor de 3e plaats.
  • Je krijgt 20 pogingen om je resultaat te verbeteren en de TOP 3 te bereiken.

We wensen jullie allemaal veel plezier met deze activiteiten, en deel vooral jouw beste Steep-momenten via #SteepPhotoMode of #SteepGame!