5_Fun_Activities_Steep_Header

5 topactiviteiten in Steep na het ontvangen van jouw gratis Uplay PC-exemplaar

16-05-2019 09:00

Omdat we van 16 tot 21 mei Steep gratis weggeven via Uplay PC, wilden we 5 leuke dingen met je delen die je kunt doen, zodat je klaar bent voor de pistes!


1) RACE TEGEN JE VRIENDEN

Het is leuk om Steep in je eentje te verkennen en uitdagingen in de game aan te gaan, maar samen met vrienden wordt het nog beter. Dankzij synchrone PvP-gameplay kun je geweldige wedstrijden beleven, maar probeer elkaar wel te ontwijken!

Een van onze Yeti-leden, ObZenDF raadt je aan om een "verkennings"-aanpak toe te passen op PvP-multiplayer:

“Kies coördinaten en ga gewoon samen op pad. Je kunt bij een bepaald herkenningspunt beginnen of bij bepaalde coördinaten, een eindpunt kiezen en dan het gebied tussen die twee punten vrij verkennen. Spelers leren op die manier de kaart en de bergen goed kennen, en dat krijg je niet als je uitdagingen speelt of zomaar ergens gaat freeriden.”

Je kunt meedoen aan speltype Multiplayer PvP via Panorama, waar een automatisch matchmaking-systeem je in een groep met maximaal drie andere spelers plaatst.


2) VERKEN, VERKEN, VERKEN

Steep zit vol met coole plekken die je kunt ontdekken terwijl je de bergen afdaalt. Deze plekken zijn leuk om te ontdekken en nog leuker als je er een trick probeert uit te voeren!

Steeppeeps deelde deze indrukwekkende stunt uit een verlaten gebouw dat hij tegenkwam in de Alpen:

[2019-01-01] Best Jump Spots 2

Ben je meer van wingsuit-runs, dan heeft Steep-subreddit moderator Vekst de perfecte locatie voor je om je vaardigheden aan te scherpen. Volgens hem heeft Aiguille Du Gouter, een kleine top van de Mont Blanc, “een paar kleine verrassingen in petto voor nieuwe riders.” Vanwege de bomen en rotsen waarvoor je moet uitkijken terwijl je naar beneden zweeft, moet je heel scherp blijven. Daarom is het zo'n goede plek om beter te leren sturen.

Deze plek is te vinden via coördinaten 1889 N – 244 W. Probeer tijdens het oefenen zo dicht mogelijk tegen de berg te blijven om de meeste punten te scoren (en de meeste adrenaline op te bouwen).

De kaart van Steep bevat veel coole plekken die je kunt verkennen en waar je jezelf nieuwe doelen kunt stellen.


3) VERKEN JE GRENZEN TIJDENS DE UITDAGING SNOWPARK VAN BARGY IN DE ALPEN

De uitdaging Snowpark van Bargy is geweldig voor wintersportfans en hij is makkelijk te vinden in de regio Pointe Percée op coördinaten 4813 Z – 345 O. Volgens Mstifye, ons Yeti Society-lid, is dit “de uitdaging waar ik mijn jumps heb geperfectioneerd en waar ik leerde hoe het jump-systeem van Steep werkte. Ik leerde hoe je je moet voorbereiden op jumps en hoe je ze moet uitvoeren.”

Ook wij raden de uitdaging Snowpark van Bargy aan om je vaardigheden aan te scherpen en je jumps drastisch te verbeteren.


4) VAL OP DANKZIJ AANPASBARE UITRUSTING

Er verschijnt elke maand een nieuw seizoen met exclusieve uitrustingssets in Steep. Speel het huidige live-seizoen, “Carve the Curve”, om de Salomon-uitrustingsset te verdienen.

Wil je meer uitrusting? We voegen ook elke week nieuwe items toe aan de winkel in de game. Tijdens Live-activiteiten kun je Steep-credits verdienen, waarmee je deze items kunt ontgrendelen.

Een van de leden van de Yeti Society, Calplex, noemt de Niveau-99-jas als zijn favoriete item: “De strepen passen goed bij items uit de Steep World Tour, en het laat ook zien dat je hard hebt gewerkt om dit item te ontgrendelen.”

Daag jezelf uit, verzamel meer uitrusting, en geniet van het aanpassen van je uitrusting tijdens elk live-seizoen!

Steep world tour


5) LEG JE BESTE STUNTS VAST MET FOTOGRAFIE

Vereeuwig je favoriete mid-air jumps, natuurfoto's en selfies met Fotografie en deel je passie met de community. Je kunt Fotografie ook gebruiken tijdens het verkennen van de prachtige landschappen in Steep. Onze bergen zitten vol geheimen en coole easter eggs die erop wachten om door jou ontdekt te worden. Fotografeer je ontdekkingen en deel je favoriete locaties met ons!

We vinden het geweldig om jouw mooiste Fotografie-momenten te zien, en we willen in het bijzonder TigerTan88 noemen. We hebben zijn foto gebruikt voor onze header.

Je kunt screenshots uploaden naar Panorama of delen via Twitter of Instagram met #SteepPhotoMode om kans te maken genoemd te worden in onze media.

Veel plezier tijdens je solo-activiteiten of activiteiten met vrienden! We kunnen bijna niet wachten om te zien welke stunts je uitvoert en welke schatten je ontdekt.

Je gratis exemplaar van Steep is van 16 tot 21 mei beschikbaar via Uplay PC: https://register.ubisoft.com/steep-giveaway