Season_9_Steep

Seizoen 9: Odyssey of the Eagle Bearer is nu live

30-07-2019 09:00

Twee werelden komen samen tijdens seizoen 9 om van augustus een onvergetelijke maand te maken. Van 30 juli tot 3 september beleef je je eigen odyssee vol met speciale events en een Misthios-set als beloning! En vergeet niet - "Niks is waar, alles is toegestaan."


WEKELIJKSE UITDAGINGEN EN SPECIALE EVENTS

We updaten de PvP-modus om je meer keuzes te geven tijdens het spelen! Deze maand zijn alle 14 afspeellijsten uit het verleden toegankelijk. We hebben bepaalde afspeellijsten uitgelicht en voegen nieuwe toe om de speciale events van augustus te vieren, maar je hebt op elk moment altijd toegang tot ten minste 6 PvP-afspeellijsten.

Ons eerste PvP-event Alp Odyssey is een event dat je alleen op 2 augustus kunt spelen. De drie uitdagingen in de afspeellijst Alp Odyssey zijn aan elkaar gekoppeld en nemen je mee op reis. Elke uitdaging gaat over een andere sport, en je moet ze voltooien om de volgende te kunnen spelen. Op 2 augustus verhogen we de kans op deze afspeellijst, zodat je de kans krijgt om hem te spelen.

In de geest van de Misthios heeft een van onze yeti's een Seizoensspecial gemaakt. Je kunt "Yeti-specials door gnarlyDUCK" vinden op de Live-pagina. Volgens gnarlyDUCK zit deze uitdaging vol met "gigantische sprongen en bomen om overheen te zweven. Perfect voor video's en de fotomodus." Misschien vind je zelfs een geheim in een gebouw hier vlakbij!

Later deze maand onthullen we onze Medjay-uitdagingen, waar je jezelf kunt bewijzen als Assassin op de hellingen.

TOERNOOI

Ons Steep World Tour-toernooi vindt van 9 tot en met 25 augustus plaats. Scoor het maximale aantal punten in verschillende ski- en snowboard-uitdagingen. Zodra de 3 fasen van het event actief zijn, zijn ze toegankelijk via de Live-pagina in de game.

Steep_World_Tour_Season_9

KWALIFICATIE - 9-12 augustus

BELONINGEN: Toegang tot de volgende fase plus SJAAL, PARACHUTE en 5000 STEEP-CREDITS.

  • Voltooi een uitdaging om je te plaatsen voor de volgende fase. Speel alle uitdagingen om het maximale aantal Steep-credits te verdienen!

TOERNOOI - 16-19 augustus

BELONINGEN: Toegang tot de volgende fase plus BACKPACK, HELM en 10.000 STEEP-CREDITS.

  • De beste 100 spelers plaatsen zich voor de finale.
  • Je krijgt 200 pogingen om je resultaat te verbeteren en de TOP 100 te bereiken.

FINALE - 23-25 augustus

BELONINGEN: SKI MISTHIOS voor de TOP 3 plus 50.000 Steep-credits voor de 1e plaats, 25.000 voor de 2e plaats en 12.500 voor de 3e plaats.

  • Je krijgt 20 pogingen om je resultaat te verbeteren en de TOP 3 te bereiken.

We hopen dat je geniet van het cross-overseizoen! In augustus krijg je de kans om een Misthios-set te verdienen en meer keuzes te maken in de PvP-modus. Deel je beste Steep-momenten via #SteepPhotoMode of #SteepGame.