Steep-Terrific-Night-Halloween

Tricks & Treats - Nieuwe pakken om de griezelige nacht te overleven

31-10-2019 01:00

GRIEZELIG GOEDE UITDAGINGEN


Onze riders nemen de pistes over als de Joker! Haal je beste tricks uit de kast om vogels te verjagen terwijl je een clownsmasker draagt in de uitdaging Nachtuil. Door het winnen van de gouden medaille kun je het ultieme respect voor vliegen krijgen (maar natuurlijk ook angst inboezemen), plus een gloednieuw snowboard!


En als je moedig genoeg bent om naar de piste te gaan en alle opwinding van deze maand te ervaren, log dan vandaag nog in om deel te nemen aan de andere uitdagingen van deze week.


Hier is een volledige lijst van de uitdagingen en beloningen, die beschikbaar zijn van 29 oktober tot 5 november:

  • Waaghals - Behaal 5 keer het memorabele moment "Houd proximity flying 30 sec. vol in een wingsuit & rocketwingsuit" - 5000 Steep-credits
  • Verkenning - Neem een willekeurige foto van de wereld met het zwart&wit-filter (n°2 op de lijst) - 5000 Steep-credits
  • Griezelige nachtuitdaging (nieuw) - Verjaag vogels met het 'Clownsmasker' in de uitdaging [Nachtuil] en probeer de gouden medaille te winnen - Snowboard
  • Nachttoernooi (nieuw) - Eindig als eerste in de PvP-afspeellijst 'Night Riders' - Jas
  • Uitdaging in een eng bos (nieuw) - Voltooi de uitdaging [Houthakker] met 50 tricks. Pas op voor de bomen! - Wingsuit
  • Speciale tricks - Voer 30 rodeo tricks uit tijdens een van de 'seizoensspecials' van deze maand - Broek
  • Community-uitdaging - De community heeft je nodig! Voltooi ten minste één 'Seizoensspecial' door de score te verbeteren en bij te dragen aan het behalen van het gezamenlijke doel - Wingsuithelm

TRICKS & TREATS VOOR RIDERS


Als je eenmaal je Steep-credits hebt gewonnen, haast je je naar de Steep-winkel voor nog betere Halloween-treats, inclusief een Halloween-jas, -wingsuit, -broek en -helm, nu verkrijgbaar!


Steep-Halloween-Bundle

Griezelige treats verkrijgbaar in Steep - jas, wingsuit, broek & helm


En nu onze Steep World Tour is afgerond, genieten onze winnaars al van hun treats.


Steep World Tour October 2019 Winners

Winnaars van de Steep World Tour


We hopen dat je geniet van ons Halloween-seizoen! Oktober heeft nog veel uitdagingen voor waaghalzen in de bergen, maar de tijd dringt! Je hebt nog maar een paar dagen voor onze Halloween-events.


Wie de griezelige nacht overleeft, kan ook deelnemen aan seizoen 12 dat eraan komt: Actief afdalingssysteem. Houd de pistes en de Steep-website de komende dagen in de gaten voor meer informatie.


Vergeet niet je griezeligste Steep-momenten te delen via #SteepPhotoMode of #SteepGame op Instagram, Twitter en Facebook!