Steep-SeasonalItem-3-Year-Anniversary

We vieren onze derde verjaardag met een lawine aan cadeautjes en leuke weetjes

29-11-2019 12:00

We hebben ter ere van onze derde verjaardag niet een, maar twee verrassingenvoor jullie! Elke dag van 29 november tot en met 8 december om 09:00 (UTC):


  • Geven we één item uit de winkel gratis weg! Haal elke dag een enkel item uit een vorig seizoen gratis en voor niets in huis via de 'Steep Season'-pagina in de game. Heb je dit gratis item al in je bezit (omdat je bijvoorbeeld aan dat specifieke seizoen hebt deelgenomen)? Dan verschijnt er niks op deze pagina. Kom de volgende dag even terug om de volgende beloning te bekijken.
 
  • Delen we de meest waanzinnige feitjes, zetten we de beste topscorers in de schijnwerpers of zetten we onze fantastische Steep-community in het zonnetje! Wie heeft de beste tijd in de lucht neergezet? Wie heeft de meeste SWT gewonnen? Wie heeft de beste tijd neergezet in de coöp? Welke online community zijn we enorm dankbaar? Zoveel vragen... vergeet dus niet om de 29e langs te komen voor de antwoorden!

 

Hopelijk ben je net zo enthousiast als wij zijn! Deel de meest waanzinnige foto's waarin je je nieuwe uitrusting toont met #SteepPhotoMode📸!