Steep-Christamas-events_SantaMission

Events tijdens Kerst en Oud & Nieuw!

19-12-2019 12:00


MISSIE VAN DE KERSTMAN


 

Of je dit jaar nu zoet of stout bent geweest; de Kerstman daagt je uit voor een missie! 

Dit staat er in zijn brief:


“Ho! Ho! Ho... Dit is mijn uitdaging: draag het Hohoho-kostuum en probeer meer dan [10.000] punten binnen te halen in de uitdaging 'Engel' (Alpen)!

En denk ook aan mijn slee! Jij moet mijn cadeautjes bezorgen, want ik word daar echt te oud voor, en jij bent een beest op de piste! Voltooi 'KitchikRacers' met de slee zonder te vallen (Alaska).OUD & NIEUW-FEEST


Steep_NewYear_event


Ben jij klaar voor Oud & Nieuw? Wij wel! We hebben wat uitdagingen in de lucht voor je klaargezet waarmee je beloningen kunt verdienen!


'Happy' Uitdaging: gebruik de 'Happy'-parapente uit de winkel en voltooi de uitdaging 'Vlinder' met een gouden medaille (Alpen).

'New' Uitdaging: gebruik de 'New'-parapente uit de winkel en verken nieuwe gebieden door twee parapente-uitdagingen te voltooien in de Aiguilles (Alpen).

'Year' Uitdaging: gebruik de 'Year'-parapente uit de winkel en neem een prachtige foto (zonder filter) in de bergen van Alaska."
O, DE KERSTMAN WIL NOG ÉÉN DING ZEGGEN:

 


“Ho! Ho! Ho! Vergeet niet om je mooiste kerstvakantie-momenten en foto's van jou in het Hohoho-kostuum te delen met mij, de Kerstman, via #SteepPhotoMode en #SteepGame.

Hele fijne feestdagen en gelukkig nieuwjaar!-Liefs, de Kerstman 🎅"