steep-sunsets

De zon gaat onder voor Steep: laten we de game vieren en vooruit kijken

10-08-2020 12:00

Hallo Riders!


Het is tijd om de beste momenten van Steep te vieren, voordat het team van Ubisoft Annecy de aandacht verlegt naar een gloednieuwe game, Riders Republic! De ontwikkelaars hebben een terugblik samengesteld als teken van waardering voor de tijd die we met Steep mochten doorbrengen en om jullie ongelooflijke prestaties uit te lichten. Bekijk het hieronder!

De live-activiteiten van Steep krijgen een nieuwe opzet. Van september 2020 tot februari 2021 blijf je het volgende krijgen:

  • 3 nieuwe seizoensspecials per maand
  • 3 nieuwe Ubisoft Club-uitdagingen per week
  • Alle 23 PvP-afspeellijsten op elk moment beschikbaar

Na februari 2021 blijft de PvP-afspeellijst beschikbaar en worden andere live-activiteiten geschorst. De game blijft gewoon speelbaar met alle standaard content, alleen de live-activiteiten komen te vervallen.


TER ERE VAN STEEP: EEN TERUGBLIK VAN DE ONTWIKKELAARS


"Werken aan Steep was alsof we bergen tot leven wekten. Het gaf ons heel veel voldoening om te zien hoe spelers hun skills en foto's met elkaar deelden en vooral heel blij waren om het spel te spelen! De natuur is een prachtige speeltuin en jullie weten hoe je daarvan moet genieten. Bedankt voor het delen van jullie passie!"

- Lauriane Garcin, Live Operations Specialist


"Werken aan Steep was een fantastische en spannende achtbaan! Van de foto's en routes die jullie deelden, gameplay die jullie online hebben gezet, verhalen die jullie schreven: ik was verbluft door de passie, creativiteit en vriendelijkheid die JULLIE, de Steep-community, elke dag lieten zien. Heel veel geweldige herinneringen! Ontzettend bedankt voor alles. JULLIE ZIJN FANTASTISCH!"

- Alexandre Enklaar, Live Producer


STEEP: Goodbye Infographic

BEDANKT RIDERS


Steep zou natuurlijk nooit hetzelfde zijn geweest zonder de passie van onze hele community en de toewijding van de meest trouwe leden, onze fantastische Yeti's. Zij deden alles om onze gemeenschappelijke passie voor extreme sports en het buitenleven met de wereld te delen!

We willen alle spelers bedanken voor al die geweldige momenten de afgelopen jaren en kijken ernaar uit om weer met jullie op pad te gaan in Riders Republic.

Mocht je het gemist hebben, bekijk dan vooral de aankondiging van Riders Republic en houd ons de komende maanden in de gaten voor meer informatie.


Tot ziens op de berg!

- Het Steep-team