Steep_Season_10

Seizoen 10: Breakpoint is nu live - neem risico's en wees extreem!

03-09-2019 12:00

Seizoen 10 is jouw kans om de afdalingen aan te gaan als een elite Spec Ops-soldaat! Van 3 september tot 1 oktober kun je spelen als een Ghost en je grenzen verleggen om kans te maken op een exclusieve Nomad-uitrustingsset.

WEKELIJKSE UITDAGINGEN EN SPECIALE EVENTS

Je hoeft alleen maar mee te doen aan onze wekelijkse Ubisoft Club-uitdagingen en de Steep World Tour om de onderdelen van de set te verdienen. Via de Live-pagina van de game kun je elke week delen van de set krijgen en nieuwe uitdagingen aangaan!

Deze maand is het Japan-ticket voor de laatste keer gratis, van 5 tot 9 september. Ga naar de winkel in de game voor je laatste kans op het gratis Japan-ticket. Zodra je hem hebt, is Japan permanent ontgrendeld.

Een van onze Yeti's heeft ook een Seizoensspecial gemaakt. Deze missie daagt je tot het uiterste uit. Je vindt "Yeti-specials door Mstifye" op de Live-pagina. De Seizoensspecial speelt zich af bij de Hiderigami Cliff in Japan en is "een beetje aan de extreme kant en niet voor bangeriken, want je stort naar beneden van een grote klif!"

TOERNOOI STEEP WORLD TOUR

[2019-09-03] Steep World Tour

Deze maand spelen de kwalificaties zich af in Japan. Je moet het Japan-gebergte ontgrendelen in de winkel om ze te kunnen spelen. Als je het Japan-gebergte al hebt, kun je gelijk aan de slag! Vergeet niet dat het Japan-ticket gratis is tijdens het kwalificatietoernooi.

Ons Steep World Tour-toernooi vindt van 6 tot en met 22 september plaats. Het doel is om het maximale aantal punten te verdienen door middel van tricks in verschillende ski- en snowboard-uitdagingen.

Zodra de 3 fasen van het event actief zijn, zijn ze toegankelijk via de Live-pagina in de game.


KWALIFICATIE: 6-9 september

BELONINGEN: Toegang tot de volgende fase plus HANDSCHOENEN, HOOFDDEKSEL en 5000 STEEP-CREDITS

  • Voltooi een uitdaging om je te plaatsen voor de volgende fase. Speel alle uitdagingen om het maximale aantal Steep-credits te verdienen!

TOERNOOI - 13-16 september

BELONINGEN: Toegang tot de volgende fase plus BACKPACK, BROEK en 10.000 STEEP-CREDITS.

  • De beste 100 spelers plaatsen zich voor de finale.
  • Je krijgt 200 pogingen om je resultaat te verbeteren en de TOP 100 te bereiken.

FINALE: 20-22 september

BELONINGEN: SNOWBOARD NOMAD voor de TOP 3 plus 50.000 Steep-credits voor de 1e plaats, 25.000 voor de 2e plaats en 12.500 voor de 3e plaats.

  • Je krijgt 20 pogingen om je resultaat te verbeteren en de TOP 3 te bereiken.

We hopen dat je geniet van ons tweede cross-overseizoen! In september krijg je de kans om een Nomad-set te verdienen en Japan te verkennen. Deel je beste Steep-momenten via #SteepPhotoMode of #SteepGame.

Desdec Steep Season Header

LEGION RIDERS-SEIZOEN: DEDSEC HACKT DE PISTES

Laat ctOS zien waar je van gemaakt bent!

28-04-202012:00 PM

Meer info

[2020-03-23] New Community Challenges Header

Nieuwe community-uitdagingen

Nieuwe uitdagingen waarin jij samen met de community de bergen op kunt gaan

23-03-202012:00 PM

Meer info

BestOfSteepSeasons

Nieuwe seizoenen met het beste van Steep

De komende seizoenen zullen het beste wat Steep in huis heeft nóg beter in kaart brengen. Dit is je laatste kans om exclusieve uitrustingssets in de wacht te slepen!

03-03-202012:00 PM

Meer info