Steep_Back_to_School

Terug naar school: Ubisoft Club-uitdaging

10-09-2019 12:00

Seizoen 10: Breakpoint is klaar voor de herfst met ons event Terug naar school, van 10 tot 17 september. Om deel te nemen, koop je de nieuwe backpack Ontdekkingsreiziger in de in-game winkel met je Steep-credits en aanvaard je de Ubisoft Club-uitdaging op de eventpagina.


Doe de backpack Ontdekkingsreiziger om, trek de bergen in en win de gouden medaille in de uitdaging 'Breekpunt' om de ski's van de exclusieve uitrustingsset Nomad te krijgen!


We vieren van 13 tot 15 september ook het begin van het schooljaar met een XP-boost. Tijdens deze periode telt alle XP die je verdient dubbel. Dit is het beste moment om mee te doen aan uitdagingen en je vaardigheden aan te scherpen om extra XP te verdienen!


Deel je beste momenten van het event 'Terug naar school' en seizoen 10: Breakpoint met #SteepPhotoMode of #SteepGame.

Carnival Event

Crazy Carnival-event

Wilde, kleurrijke kostuums zijn deze week helemaal hot! Draag je meest spectaculaire outfit en maak je borst maar nat voor waanzinnige uitdagingen!

25-02-202012:00 PM

Meer info

Season 15: SuperBloom

SEIZOEN 15: SUPERBLOOM

Bereid je maar voor op een maand vol romantiek en waanzinnige kostuums! De set van dit seizoen laat waarschijnlijk een belletje rinkelen...

04-02-202012:00 PM

Meer info

Steep - Tartiflette Event

Tartiflette & Co.-event - Dit is een oproep aan alle kaasliefhebbers!

Laat de hele wereld weten hoeveel jij wel niet van kaas houdt door een Tartiflette-sticker op te plakken en er een geweldige foto van te maken!

14-01-202011:00 AM

Meer info