BestOfSteepSeasons

Nieuwe seizoenen met het beste van Steep

03-03-2020 12:00

Vier het beste van Steep


Aangezien we het hoog tijd vonden om alles wat Steep te bieden heeft even flink te vieren, hebben we besloten om terug te kijken op jullie favoriete content die de afgelopen seizoenen in onze digitale, besneeuwde bergen is verschenen. We zullen ons de aankomende maanden volledig richten op de topprestaties die tijdens onze live-activiteiten zijn geleverd, waarbij je ook de kans krijgt om voor de allerlaatste keer enkele razendpopulaire uitrustingssets in de wacht te slepen.


Deze seizoenen bevatten natuurlijk ook, naast de gebruikelijke Steep World Tour, tevens de wekelijkse Ubisoft Club-uitdagingen en maandelijkse seizoensspecials om je vaardigheden op de pistes alsmaar op de proef te stellen!


We kijken om te beginnen terug op Seizoen 4: Vlucht van de Quetzal waarin je een prachtige, exclusieve wingsuit kon halen die geïnspireerd is op de gelijknamige vogel.


De Quetzal leeft in het tropische woud van Midden-Amerika en stond bij de Maya's en Azteken bekend als een heilig wezen. Priesters, koningen en andere belangrijke mensen die deel waren van deze gemeenschappen, droegen de veren van deze vogel tijdens plechtigheden en andere belangrijke gelegenheden. Het is dan ook niet meer dan gepast om Steep te vieren door de berg in ceremoniële stijl af te sjezen!


Voordat we er weer vandoor gaan, willen we jullie nog even op het volgende wijzen: we halen het bètalabel bij de PvP-modus weg, aangezien deze aanduiding alleen nog zichtbaar was door een technische storing die nu verholpen is.


We kijken er ontzettend naar uit om opnieuw het beste van Steep, de gaafste uitrustingssets en de maandelijkse uitdagingen in actie te zien!


Tot op de pistes!

Desdec Steep Season Header

LEGION RIDERS-SEIZOEN: DEDSEC HACKT DE PISTES

Laat ctOS zien waar je van gemaakt bent!

28-04-202012:00 PM

Meer info

[2020-03-23] New Community Challenges Header

Nieuwe community-uitdagingen

Nieuwe uitdagingen waarin jij samen met de community de bergen op kunt gaan

23-03-202012:00 PM

Meer info

BestOfSteepSeasons

Nieuwe seizoenen met het beste van Steep

De komende seizoenen zullen het beste wat Steep in huis heeft nóg beter in kaart brengen. Dit is je laatste kans om exclusieve uitrustingssets in de wacht te slepen!

03-03-202012:00 PM

Meer info