[2020-03-23] New Community Challenges Header

Nieuwe community-uitdagingen

23-03-2020 12:00

#SteepPhotoMode door Bonecrusher2D, SniiKx, Alterblast

Vanaf vandaag hosten wij een nieuwe, speciale serie genaamd community-uitdagingen. De aankomende drie weken zal er elke week een andere uitdaging voor de hele community klaarstaan die jullie samen kunnen voltooien en waarmee je beloningen voor iedereen die meedoet, kunt verdienen.


We zien wat er over de hele wereld gebeurt en wat dit voor een impact heeft op velen van ons. Alle teamleden die aan het spel werken, hebben stuk voor stuk een brandende passie voor het buitenleven en voor sport. STEEP is een direct gevolg van die collectieve passie, en we weten dat ook jij diezelfde passie deelt. Samen STEEP spelen is een uitstekende manier om urenlang speelplezier in de bergen te beleven en het buitenleven te ervaren zonder dat je de deur uit hoeft te gaan. We willen jullie met deze tijdelijke community-uitdagingen hartelijk bedanken voor jullie steun door extra beloningen en aanvullende doelen aan te bieden.


Het enige wat je hoeft te doen om de eerste uitdaging te vinden, is de game op te starten, naar de Live-pagina te gaan en community-uitdaging 1 te selecteren. De community moet deze uitdaging vóór 30 maart minstens 20.000 keer voltooien om de beloning te ontgrendelen! Je kunt het zo vaak spelen als je zelf wilt; we zullen iedere run die je voltooit meetellen, ongeacht het platform waarop je hebt gespeeld.


 

#SteepPhotoMode door xGBx Boogie

 


De beloning van de eerste week is het sportticket voor speedriding. Dit ticket zal de eerstvolgende week gratis voor alle spelers in de winkel verschijnen als het doel is behaald.


We onthullen de nieuwe uitdaging, beloning en de wereldwijde voortgang in de loop van elke week via Twitter en Instagram. Je kunt daarnaast via Reddit ook nog andere mensen vinden om mee te spelen.


Heb je de beloning toevallig al binnen? Doe dan vooral alsnog mee, en help de rest van de community om deze beloning in huis te halen. Samen staan we sterk!


Blijf je foto's en video's van de uitdagingen zoals gewoonlijk delen met de hashtag #SteepPhotoMode, en wie weet kom je jouw beelden op onze sociale media tegen!

Desdec Steep Season Header

LEGION RIDERS-SEIZOEN: DEDSEC HACKT DE PISTES

Laat ctOS zien waar je van gemaakt bent!

28-04-202012:00 PM

Meer info

[2020-03-23] New Community Challenges Header

Nieuwe community-uitdagingen

Nieuwe uitdagingen waarin jij samen met de community de bergen op kunt gaan

23-03-202012:00 PM

Meer info

BestOfSteepSeasons

Nieuwe seizoenen met het beste van Steep

De komende seizoenen zullen het beste wat Steep in huis heeft nóg beter in kaart brengen. Dit is je laatste kans om exclusieve uitrustingssets in de wacht te slepen!

03-03-202012:00 PM

Meer info