Game-informatie

Steep® X Games™ is een uitbreiding van de open wereld actie-sportgame Steep®.

In Steep X Games™ moet je proberen om een wintersport-legende te worden en ver voorbij de grenzen van je vaardigheden gaan.

Ga de strijd aan in uitdagende nieuwe ski- en snowboard freestyle-events en ontgrendel tijdens het spelen nóg meer events.

Haal al je creativiteit en doorzettingsvermogen uit de kast om nieuwe grind-vaardigheden en ongelofelijke tricks te leren.

Je moet de basisgame Steep™ bezitten om te uitbreiding te kunnen spelen.

Steep X-Games Gold Edition

Stort jezelf in de ultieme Steep-ervaring met de Steep X-Games Gold Edition; deze bevat de basisgame, de Season Pass jaar 1 en de X Games-pas (bevat X Games, en de DLC's Jaren 90 en Rocketwingsuits).

Bezit je Steep al? Koop de X Games-pas en krijg toegang tot alle X Games-content en de DLC's Jaren '90 en Rocketwingsuits.

© 2018 Ubisoft Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Ubisoft en het Ubisoft-logo zijn handelsmerken van Ubisoft Entertainment in de VS en/of andere landen. X Games wordt gebruikt met licentie van ESPN Enterprises en is een handelsmerk van ESPN, Inc.


DOE MEE AAN DE RIDE VAN DE X GAMES

Ga de strijd aan in legendarische X Games-events, van SuperPipe tot Big Air, in de bergen van Alaska.

Big Air

 • Start op de top van de berg, zet af, en haal je beste tricks uit de kast tijdens Big Air-jump. Je haalt de hoogste score door jouw moeilijkste trick in stijl en op originele manier uit te voeren.

SuperPipe

 • Start op de top van de pipe, en voer in de SuperPipe tricks uit van zijkant tot zijkant, zonder onderbreking. Bouw hoogte op door zo snel mogelijk in de pipe af te dalen, terwijl je constant tricks blijft uitvoeren. Hoe meer en mooier je tricks zijn, hoe hoger je score.
 • Je score in SuperPipe wordt beoordeeld aan de hand van uitvoering, moeilijkheidsgraad van tricks en het gebruik van de hele pipe. Niet vallen betekent maximaal scoren!

Slopestyle

 • Een evenwichtige mix van techniek en durf. Slopestyle combineert jumps, rails, grind boxes en grote jumps zodat de meest getalenteerde skiërs/snowboarders zich laten zien op de berg.
 • Riders worden beoordeeld op uitvoering, afwisseling en het beste gebruik van het parcours!
Big Air    

KOOP DE X GAMES-PAS

De X Games-pas bevat toegang tot alle onderstaande DLC's. Je kunt ook de DLC's afzonderlijk aanschaffen op het moment dat ze verschijnen.

 • X Games-DLC: ontdek een gloednieuwe competitie in Alaska en win het goud in de meest indrukwekkende snowparks uit de geschiedenis van Steep! Afzonderlijke DLC beschikbaar vanaf 06-11-2018.
 • DLC Jaren '90: Voeg een oldschool-tintje toe aan je game en laat Steep eruitzien als een wintersportgame. Afzonderlijke DLC beschikbaar vanaf 04-12-2018.
 • Rocketwingsuits-DLC: Zweef hoog in de lucht en schiet met ongekende snelheid door valleien in de Alpen en Alaska in 15 nieuwe uitdagingen voor de sport van waaghalzen, Rocket Wings! Afzonderlijke DLC beschikbaar vanaf 15-01-2018.

GA DE ULTIEME UITDAGING AAN

 • Geniet van de legendarische snowparks van de X Games in Alaska.
 • Steel de show als freestyle-talent en perfectioneer je vaardigheden tijdens de X Games
 • Ga de strijd aan met je vrienden om de top van het klassement te bereiken
Alaska

Alaska